Kvintetto on fire

Ja nu har det hänt fläskkvartetten har blivit en femma. Den finaste femman man kan tänka sig, för vi har fått en liten puppy till vår samling utav härligheter. EN liten Lilja med med trötta ögon och underbett och kort hår och krumma ben och gullig svans och tjock mage och lite spetsigare nos än vad vår äldre skatt har faktiskt. Jag tror detta kommer att bli så bra mest med tanke på att hon inte ens kissar inne eller drömmer mardrömmar hon är bara perfekt som ens barn alltid är. Visst är det märkligt att det händer något i en, självklarheten går inte att ta fel på och magnetismen är ett tingest som finns runt om i mig och i hela huset. Fi fan vad trevligt!Och som grädde på moset har vårt lilla hängbukssvin (Jennie) som hon kallar sig, fått sin säng hit transporterade efter 7 magra år. Grattis lilla Jennie!

Roastn' toast

Idag har grillsäsongen blivit invigd. Ja det blev ju oerhört lyckad, lyckad då det var ett solsken o en sjö o massa klippor och lyckad på det viset att vi fick en snabb lektion i vad som inte bör glömmas. T ex sked till bostongurkan och om den glöms bort definitivt inte servetter, dagens lärdom. Vad mer vi kan konstatera efter dagens flykt till ro är att grillkorvar med fördel avnjutes med manligt sällskap helst från Umeå som skrattar. Dem är extra fina. Nu var det ju så att det bara fanns en utav dem dessvärre så ja, Hanna har givetvis lagt beslag på honom o låst in sig på sitt rum med honom och kvar är jag och känner fortfarande närvaron utav korvos "jag känner mig som en jävla hot-dog hela jag".

det okända

Idag upptäckte vi nog helt nytt på vår morgonpromenad. Vi fann i den djupa skogen stadsskogens urbefolkning så kallade indigenous people. För det är ju faktiskt så att typ 90% av alla höga hus i betong som står här o blänker i solskenet är ju nyligen hitforslade o uppbyggda med resultatet att dem som redan bodde här fick ett x antal oönskade grannar. Så när vi gick där för första gången på de outforskade stigarna fann vi dem, husen som bodde här först. O dess människor. En trevlig o helt oväntad överraskning med stora skyltar vid infarten "obehöriga äga ej tillträde" Vid kontakt ring 0322... för här vaktar Mastiff o vi ansvarar ej för eventuella skador. Mannen vi talade med sa att hit ut fick man minsann dra hundfodret på pulka om vintrarna o herrelösa hundar var ngt man fick söka skydd på altanen ifrån. Det var en kuslig stämning därute men på samma vis befriande, det andades som från en annan värld. O allt det fanns just runt kröken, tänk då vad mkt som ligger lite längre bort än runt kröken o väntar på dig och mig. I'll better get goin'

Spring spring spring. Släpp hästarna fria

Jag är lite rädd. För jag har nämligen börjat sakta me säkert att passa allt bättre in i drömmen. (Ja den alla och då menar jag alla, innerst inne drömmer om)gråzonen besöks allt mer frekvent utav svart och vitt och tydliga gränser "vardag- ledighet" befästes allt tydligare. Jag tror inte jag riktigt vill ha det så än, jag har börjat tröttna på drömmen vilket ju kroppen dessutom har förtydligat än mer med en sömnstrejk. "Öppna ögonen, nähä fattar du inte så får jag väl ta till våld o inte låta stänga dem på en hel natt" Härligt med denna växelverkan emellan kropp&själ. Den ska inte underskattas eller förkastas det ska gudarna veta. Men det behöver inte vara några märkvärdigheter bara det att jag ska odla ett litet trädgårdsland i krukor -såna fina krukor som man ler när man ser- medvetandegör mig om möjligheterna som ligger runt husknuten som bara väntar på att jag ska ta mig an dem fast jag inte riktigt fått tummen ditbort än. Eller åka in-lines det verkar ju jättetrevligt, det ska bli min nya sport. Min o Jennies In-lines åkning. O som Jennie sa "så kommer det vara skyltar vid dörren in tillaffären -in-linesåkning förbjuden- fast så skiter vi i dem.

Jag är trött men inte mitt huvud

Visst blev jag sjuk. Med besked. O nu är den hemskhet borta& istället kommer insomnia på besök.Det är jädrans dumt när man ska upp o jobba imorrn. Men vips så klämta nån nu på dörren o lilla Jennie rumlar in. Eller hon rumlar inte så mkt för hon är alldeles rakryggad med vitt blod i sina ådrer. Duktig tjej! Jag begriper mig inte riktigt på det här med sömnlöshet o min knopp gör uppror emot min kropp. Men är det kaffet som spökar tro? Att man inte ska kunna få avnjuta en rewvlig jordgubbspaj med glass & kaffe utan att bli straffad. Jag är bitter men glad över att jag antagligen kommer somna som en stock imorgon iaf!

endorfinlös

Jo jag tror att den frenetiska tatueringsnålen som borrades igenom min hud i över en timma snodde åt sig varenda liten jäkel-Aj aj aj det bultar och det bankar- Ja eller så är det så att även jag ska behöva bli sjuk, som alla andra. Jag kämpar och slåss för allt jag är värd för helgen ska ju spenderas åt allt annat utan sjukdom t ex äta påskägg sjunga för 25 åringar och skrapa knän emot grus i mina vita fotbollsskor som luktar så förfärligt. Jag har liksom inte riktigt tid. Skärp till dig o go away o ge mig tillbaka mina krafter och hals för utan dem som fattas jag mig själv!

RSS 2.0